Online hoorcollege

Met de huidige covidmaatregelen is online lesgeven de norm. Zoekt uw organisatie een turn-key oplossing dan is onze conferencetrolley de oplossing. Alles voor een goede beeld- en geluidskwaliteit in één hoogwaardig pakket.

De conferencetrolley is uitgerust met een HD PTZ camera, die (indien gewenst en als zodanig geactiveerd) bestuurd kan worden door de partij die zich op afstand bevindt.

Meest gebruikelijk is dat een docent voor de conferencetrolley zijn college geeft. Studenten zien het camerabeeld dat door de docent is ingesteld. Het gebruik omkeren kan ook; studenten volgen het college voor de conferencetrolley en de docent bevindt zich elders. In dit geval kan het wenselijk zijn dat de docent de camera op afstand kan bedienen.

Standaard werkt de conferencetrolley met een grensvlakmicrofoon, die centraal op tafel wordt gelegd. Afhankelijk van de akoestiek van de ruimte kan voor een andere oplossing worden gekozen. Zo waarborgt het gebruik van een revermicrofoon bij de docent een directer geluid.

De conferencetrolley biedt ruimte aan allerlei technische extra’s. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een PTZ camera met auto tracking
  • Meerdere microfoons

Voor een onbezorgd gebruik bieden wij bovendien een remote onderhoudscontract aan. Hiermee heeft u geen omkijken naar zaken als software-updates en back-ups. Ook bij storingen kunnen wij u op afstand ondersteunen. Dit alles voor een bescheiden bedrag per maand.